Γιάννης Καρασάββας

Όλα αρχίσαν στην ηλικία των 6 ετών ακούγοντας στο σπίτι ενός αγαπημένου συγγενή ένα τρίχορδο μπουζούκι. Μαγεύτηκε με τον ήχο κι έτσι ξεκίνησε αυτό το μουσικό οδοιπορικό ζωής οπού και έφτασε έως εδώ. Σολίστ μπουζουκίστας με 42 ενεργά έτη στο πάλκο.
Συνεργασίες με Μ. Πλέσσα, Γ. Σπανο, Γ. Καζαντζή, Α. Καλογιάννη και δισκογραφικά ως συνθέτης και στιχουργός με Μ. Λυδάκη, Α. Καρακότα, Β. Αντωνιου, Α. Μπουλουγουρτζή Δ. Χρυσοχοιδη, .Ντ. Παπαιωαννου και άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου.
Αυτό το ταξίδι έφτιαξε τους Αδιάφθορους και «ΤΑ 10 ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ» δυο μεγάλα μουσικά λαϊκά σχήματα. «ΤΑ 10 ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΝΑΣ» είναι κάτι που το ονειρευόταν από καιρό και το υλοποίησε εν έτη 2018 οπού και μέχρι σήμερα είναι ένα από τα πιο ενεργά και πολυσυζητημένα μουσικά σχήματα στον καλλιτεχνικό χώρο.
Επίσης χειρίζεται τα περισσότερα έγχορδα σε άριστο βαθμό: Κιθάρα, Μπάσο, Τσουμπούζ, Ούτι, Σάζι, Τζουρά, Λαούτο. Παρ αυτά έχει εντρυφήσει επάνω στο τρίχορδο μπουζούκι μελετώντας και φτιάχνοντας διάφορες τεχνικές όπως το Κανονάκι και το Σαζι. Συνθέτης, στιχουργός και σολίστ υπηρετώντας πάντα την Έντεχνη και Λαϊκή πλευρά της μουσικής μας τέχνης.